Завершується реєстрація на ІІІ Львівський медіафорум – лишилося 100 місць

1509 0
Стати учасниками найбільшої медійної події країни зможуть ще 100 журналістів. Реєстрація на ІІІ Львівський медіафорум завершується 15 травня.

Як повідомили організатори, стати учасниками найбільшої медійної події країни зможуть ще 100 журналістів. Реєстрація на ІІІ Львівський медіафорум завершується 15 травня.

Нагадаємо, головна тема цьогорічного Lviv Media Forum – Медіа у час бурхливих змін. Цьогоріч доповіді та дискусії сфокусуються на ролі медіа під час кризових подій в Україні та довкола неї, а також на новітніх тенденціях у світовій практиці.

Географія ІІІ Львівського Медіафоруму включає щонайменше десять країн: США, Велику Британію, Німеччину, Швецію, Данію, Росію, Білорусь, Польщу та Україну.

Серед спікерів цьогорічного Медіафоруму – Енн Еплбаум, Борис Райтшустер, Маркус Бенсман, Дуй Лінь Ту, Пол Гансен, Павел Решка, Аркадій Бабченко, Сергій Рахманін, Зураб Аласанія, Дмитро Гнап, Олексій Шалайський та інші. 

Спеціальним гостем, який відкриє ІІІ Львівський медіафорум, стане французький політичний журналіст, письменник та філософ Бернар-Анрі Леві.

Окремий день присвятять тренінгам, майстер-класам та презентаціям на вузькоспеціалізовані теми у новому корпусі Українського католицького університету.

Реєстрація на ІІІ Львівський медіафорум триває на сайті: lvivmediaforum.com.

Програма: http://lvivmediaforum.com/program2015/

Нагадаємо, Lviv Media Forum відбудеться 28-30 травня на «Арені Львів».

Організатори: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ. За сприяння Львівської міської ради. За підтримки: проекту «Mymedia», МФ «Відродження».

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!