Знижка 20% на всі рейси до кінця весни. Wizz Air проводить одноденний розпродаж

2027 0
Скористатися знижкою можна тільки 12 квітня на обрані рейси до 31 травня 2018 року.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Угорський лоукост Wizz Air проводить одноденний розпродаж квитків зі знижкою 20% на всі авіарейси до 31 травня цього року. Про це інформує lowcost.com.

Читайте також: Wizz Air частіше літатиме зі Львова до Берліна

Скористатися знижкою можна лише сьогодні, 12 квітня. Найдешевші квитки зі Львова коштують від 582 гривень. Наприклад, на рейс зі Львова до Катовіце коштують від 846 гривень, Львів — Лондон — від 982 гривні, а до Вроцлава — від 582 гривні.

Дисконт 20% застосовується до тарифу з урахуванням податків, зборів і предмету ручної поклажі, але без урахування адміністративного збору. Тому найбільша знижка буде на дорожчі авіаквитки.

Читайте також: Wizz Air скасовує плату за ручний багаж

Нагадаємо, що зі Львова Wizz Air виконує рейси до Вроцлава і Берліна, а наприкінці березня розпочав виконувати рейси до ГданськаКатовіце та Дортмунда, а з червня літатиме до Лондона.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!