«Ми не обирали війну. Але ми прийняли бій!»

1616 0
Українському війську потрібні молоді та вмотивовані чоловіки, такі як Да Вінчі чи Роман Ратушний, щоб нищити ворога та здобувати славу, визволяючи від окупантів рідну землю. Про це пише Владислав Данко, у минулому - львівський журналіст, який на початку війни став бійцем 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, а нині воює у складі 47-ї окремої механізованої бригади.

На цій гарній світлині ви бачите мій бойовий розрахунок та побратима, з яким ми разом від початку повномасштабки. Всі хлопці молодше 30-ти років. Троє з нас вже отримували поранення різного ступеня, а я - аж двічі. Однак, не зважаючи на будь-які обставини, ми й далі продовжуємо боротьбу проти одвічного ворога - московії. 
 
Допоки в соцмережах тривають дискусії щодо зменшення призовного віку, 20-ти річні хлопці від початку вторгнення проявляють свою хоробрість в запеклих боях на фронті. На відміну від своїх однолітків, які живуть безтурботним життям, ці люди вже пишуть історію майбутнього.
 
 
Старшим людям так само страшно, як і молодим, однак зі своїми страхами потрібно працювати, в тому числі проводячи історичні паралелі. Нагадаю, що Да Вінчі, Роман Ратушний чи багато інших героїв сучасності, які здобули славу в боях за нашу державність, були ще геть молодими хлопцями.
 
Тому раджу відкинути свої страхи та нарешті прийняти реальність такою, якою вона є. Адже війську потрібні молоді та вмотивовані пацани, які готові є*ашати щоденно! 
 
Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!