Двоє бізнесменів. Що каже соціоніка про кандидатів на міського голову Львова

9724 0
У Андрія Садового та Олега Синютки – багато спільного, але не менше і того, що їх різнить.
Фото: i.ytimg.com

Фото: i.ytimg.com

Цієї неділі 22 листопада, у Львові відбудеться другий тур виборів на посаду голови Львівської ОТГ. Мешканці обиратимуть між чинним міським головою Львова Андрієм Садовим та народним депутатом від Європейської Солідарності, ексголовою Львівської ОДА Олегом Синюткою. Соціонік, психолог Олексій Пивоваренко – про основні риси характеру кандидатів, їх темперамент і притаманний їм, згідно із соціонічною класифікацією, тип управління.

Кожен виборець голосує за того кандидата, який найправдивіше відображає його цінності і переконання. У Андрія Садового та Олега Синютки – багато спільного, але не менше і того, що їх різнить.

Для прикладу, Олег Синютка декларує себе державотворцем і управлінцем. За соціотипом він – етико-сенсорний інтроверт (Драйзер, борець зі злом). А Андрій Садовий – сенсорно-етичний екстраверт (Наполеон).

За своїми цінностями, вони обидвоє є бізнесменами. Так, Андрій Садовий займається бізнесом для міста, а у Олега Синютки – це бізнес у політиці.

Читайте також: Дебати Андрія Садового та Олега Синютки. Як це було

Якщо Олег Синютка отримає владу, то боротиметься з тими людьми, які йому не подобаються чи які виступають проти нього. Чимало старших львів’ян – «політики», і для них важливо, щоб і міський голова був таким. І тут Олег Синютка може демонструвати протистояння із центральною владою, влаштовувати мітинги і демонстрації.

Андрій Садовий натомість більш гнучкий у стосунках. Він може швидко посваритися, але одразу забуде про це. Він уміє налагоджувати контакти з багатьма людьми і бути більш публічним.

Олег Синютка схильний керувати з кабінету. Йому легше управляти підлеглими екстравертами, які будуть наводити порядок і виконувати його вказівки.

Методи керування у кандидатів – різні. Андрій Садовий дає загальний план дій, а Олег Синютка – більш конкретний. «Йди на таку-то ділянку дороги, зроби те і те», – дасть вказівку Олег Синютка. Натомість Андрій Садовий скаже:«Йди подивись, щоб на тій дорозі було все добре».

Разом з тим, Олег Синютка схильний до критики, що часто чути у його виступах. Також для нього важлива відданість.

Натомість Андрій Садовий не звертає увагу, хто, як і до кого ставиться – йому важлива віддача.

Читайте також: Садовий та Синютка змагаються за Львів. Інтерв'ю з обома кандидатами

Спільним для них є демонстрація влади і вплив на людей – екстраверту Андрію Садовому це вдається легше. Також вони обоє дипломати, уміють сподобатися, а ще – борці, добре вміють воювати з конкурентами.

Якщо Олег Синютка позиціонує себе представником партії і є хорошим виконавцем, то Андрій Садовий – сам по собі і є добрим лідером.

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!