Чому фраза «я не військовий, я плачу податки» вже не працює

5111 0
Так, не всі мають рити окопи і палити танки в першій лінії оборони, але маємо згуртуватися і щодня працювати заради спільної мети.
Фото зі сторінки Володимира Зеленського

Фото зі сторінки Володимира Зеленського

Боєць львівської 103-ої бригади територіальної оборони Остап Малашняк закликає українців згуртуватися і працювати на перемогу. Бо не варто думати, що все минуло, ворог відступив чи захопить Донецьку область і заспокоїться. Росіяни прийшли знищити нас як народ.

Читайте також: «Нам потрібна модель ЗСУ, де служать абсолютно всі», – військовий експерт

Шановні пані та панове, шановні українці. Відкрию вам великий секрет, хоча я вважав, що це зрозуміло давно всім і кожному. Ми або разом зберемось/згуртуємось і щодня працюватимемо заради спільної мети і переможемо, або всі загинемо/зникнемо/емігруємо.

Оце «без мене обійдуться, я ж не професійний військовий», «я втомився», «я працюю на економіку, оплачую податки (будучи фопом на мінімалках)» – це все не працює.

Так, не всі мають рити окопи і палити танки в першій лінії оборони. І повірите чи ні, не всі це роблять. Це роблять кіборги зі стальними нервами.

Читайте також: Ви сподіваєтесь на армію, але й армія сподівається на вас

Просто досить думати, що все минуло, ворог відступив, ну ще там Донецьку область захоплять і заспокояться, там і так всі за них. Рашисти не заспокояться, вони прийшли знищити нас як народ, хочуть виховати наших дітей яничарами, а могили наших предків зрівняти з землею, що робили вже не один раз. Досить ілюзій, так як було раніше – вже не буде.

Так, треба жити, так треба відпочивати (хоча фото в плавках і купальниках могли б собі тримати на айфонах, а не постити скрізь). Не обманюйте себе і не гнівіть Бога, щоденно «фігачимо» заради перемоги, бо тільки разом ми переможемо. Тримаємо стрій!

Авторська колонка є відображенням суб’єктивної позиції автора. Редакція «Твого міста» не завжди поділяє думки, висловлені в колонках, та готова надати незгодним можливість аргументованої відповіді.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!