Фото: pixabay

Фото: pixabay

Бізнес-сніданки та комплексні обіди. Де поїсти у центрі Києва

1929 0
Якщо ви шукаєте ідеальне місце для бізнес-сніданку або комплексного обіду, то ми підготували для вас список закладів у центрі Києва.

«Твоє місто» зібрало десять закладів, де можна скуштувати ситну страву зранку або смачненько пообідати у перерві між роботою, не витрачаючи багато часу на пошук місця поїсти.

Сніданки

Honey

У цьому закладі можна знайти сніданки на будь-який смак: від солоних страв, до солодких. Можна спробувати авторську вівсянку з крем-сиром буко, в'яленими томатами, авокадо, міксом салату, грибами і яйцем (185 гривень) або смузі боул манго-ананас-кокос (160 гривень). У закладі є вегетаріанські страви, а сирники готують без глютену.

Де:

Вулиця Ярославів Вал, 20

Вулиця Нижній Вал 19/21

Вулиця Хрещатик, 38 — ЦУМ, 6 поверх

Коли:

Будні та вихідні увесь день з 09:00 по 21:30.

BIMBO кава & more

У закладі подають сніданки протягом дня. На вибір є два види сирників, сендвічі та пиріг курка-гриби. На додачу можна скуштувати солодке какао, фруктовий чи трав'яний чай або каву.

Де:

BIMBO1 | вул. Володимиро-Либідська, 16

BIMBO2 | вул. Чикаленка (пушкінська), 5

Коли:

BIMBO1 | 08:00-20:00

BIMBO2 | пн-чт 08:00-20:00

                 пт-нд 08:00-21:00

Idealist Coffee

Тут теж можна снідати весь день. На вибір: солоні чи солодкі сніданки. Зокрема, можна спробувати панкейки з кіноа, кремом маскарпоне і сезонними ягодами (189 гривень), вівсянка із запеченою сливою (139 гривень), тост із ростбіфом (215 гривень), бенедикт з лососем (269 гривень). Можна скористатися безплатним WiFI й попрацювати.

Де:

Ярославів Вал, 15

Антоновича, 44 — ЖК "Chicago"

Коли:

08:00-21:00

Lila Cake

У 2022 році неподалік від станції метро "Золоті ворота" відкрилася кондитерська "Lila Cake". Там окрім солодких еклерів та тортів протягом дня можна поласувати сніданком. Серед пропозицій є солодкі панкейки, сирники та вівсянка. Окрім цього можна обрати вершковий круасан з лососем власного посолу (276 гривень), цілозернову кашу 7 злаків з трюфельною олією, сиром дор блю, авокадо та м'яким яйцем (154 гривні), Еклер з лососем та вершковим мусом (149 гривень).

Де:

вулиця Богдана Хмельницького, 40/25

Коли:

Пн-Чт: 10-19

Пт-Нд: 10-20

Життя чудових людей

У ЖЧЛ можна поснідати скремблом, омлетом чи яєшнею із сезонним салатом за 195 гривень, скуштувати пікантну шакшуку з хумусом та баклажанним салатом (265 гривень), ліниві вареники з грибами (280 гривень) чи сендвіч з індичкою (305 гривень). До пізнього сніданку можна взяти келих просеко або каву.

Де:

вулиця Велика Васильківська, 36

Коли:

Будні з 9:00 до 12:00

Вихідні з 9:00 до 13:00

Обіди

Хмільний Князь

Відносно недорого і ситно можна пообідати у закладі неподалік "Золотих Воріт". У меню пропонують малий ланч (195 гривень) та великий (225 гривень). У малий входить салат або перша страва й основне блюдо. У великий ланч салат, перша страва й основна страва. До обох варіантів обідів подають хлібний кошик і морс або узвар на вибір.

Де: Київ, вул. Прорізна, 20.

Коли: по буднях з 12:00 по 16:00.

Гамарджоба Генацвале

Ресторан грузинської кухні по буднях пропонує комплексні обіди за 187 гривень. У меню входить три страви, які змінюються протягом тижня. Наприклад, в понеділок заклад пропонує пообідати харчо, салатом Тбіліським та Хачапурі. А у вівторок бульйоном з куркою, чхінті лобіо та чашушулі.

Де: вулиця Софіївська, 4

Коли: по буднях з 12:00 по 16:00.

Первак ресторан

Заклад пропонує три варіанти обідів на вибір, які щотижня змінюються. Проте їх склад набір однаковий: салат, перша страва й основна страва. До прикладу, один з варіантів ланчів складався з салату "Грецького", супу горохового з грінками, вареників з м’ясом та узвару. Ціни варіюються від 155 гривень до 190 за обід. Також щоразу подають хліб з власної пекарні, намазки, салат-бар та десерт у подарунок.

Де: вулиця Рогнідинська, 2

Коли: по буднях з 11:00 по 17:00.

Argentina Grill

Мережа ресторанів аргентинської кухні має три заклади в Києві. Один з них розташований біля Андріївського узвозу. Тут можна скуштувати на вибір 4 варіанти ланчів по 319 гривень. Серед запропонованого є аргентинський обід Gaucho (яловичі ковбаски з картопляним пюре і крем-соусом із печеного часнику), Carne (обід з яловичиною, квасолею та цибулею), Pollo (обсмажене на вогні куряче стегно з картопляно-селеровим пюре і соусом чімічурі), Ternera (біфштекс, сир чеддер і смажена молода картопля).

Де: Сагайдачного 27-б

Коли: щодня з 12:00 по 17:00.

Under Wonder

Меню ресторану Under Wonder представлене як адаптована італійська кухня. Кухнею управляє шеф-кухар Володимир Ярославський. Гастрономічний стиль ресторану можна визначити як slow food. У меню ресторану є тільки «правильна» їжа. У стравах переважають томлені овочі, не жирна риба, легке м'ясо, обов'язково багато зелені, італійська запашна трава та постійна оливкова олія.

Де: вулиця Велика Васильківська, 21.

Коли: щодня з 8:00 по 22:00.

Анастасія Коваль


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!