На правах реклами

Економія часу і коштів. Де у Львові можна придбати квартиру з ремонтом

3488 0
В Україні вартість квадратного метра житла в новобудовах зросла майже скрізь. Торік Львів став містом, де вона найвища, – 48 500 гривень за метр квадратний, за даними ЛУН. Люди воліють заощадити свої кошти і час, тому шукають помешкання з ремонтом. Саме таку послугу пропонує компанія М7 Estate.

Квартира з ремонтом – це зручно й актуально

Компанія М7 одна з перших на ринку житлової нерухомості України, зокрема у Львові, запропонувала опцію квартир із ремонтом. Комплектація Whitebox (напівчистове оздоблення квартири, дослівно «біла коробка») входить у вартість квадратного метра.

Опція ремонту від забудовника дозволяє заощадити час і кошти. Зі слів директора М7 Estate Максима Сидорського, найбільша перевага купівлі житла з ремонтом в ЖК «Парксайд» у тому, що цей ремонт закінчиться на два місяці швидше, тому що не буде жодних «мокрих» робіт. На цьому вдасться зекономити від 100 і навіть більше доларів на квадратному метрі. Водночас буде можливість обладнати оселю під свої потреби.

«Ми приблизно порахували, у скільки нам обійшовся ремонт Whitebox, і можемо впевнено сказати, що його вдасться зробити дешевше ніж 100 доларів за метр квадратний, тільки якщо робити самому. Але якщо ти сам це робитимеш, то втратиш не два місяці, наприклад, а три. До того ж у цей час нічого не зароблятимеш», – пояснює Максим Сидорський.

Візуалізація ЖК «Парксайд»

В тому випадку, коли покупець здійснює всі етапи ремонту самостійно, вибираючи матеріали й виконавців, вартість буде значно вищою. Роздрібні ціни на будівельні матеріали та послуги будуть вищими, аніж ціни, які може запропонувати компанія, яка купує гуртом і має угоди з підрядниками. В підсумку витрати на ремонт суттєво зростуть, а якість та ефективність робіт можуть бути сумнівними.

Серед переваг квартири з ремонтом від девелопера є прозорість та відповідальність. Покупець перекладає нагляд за виконанням ремонтних робіт на девелопера й отримує цілком готовий об'єкт.

Whitebox – це економія часу, нервів і коштів

Whitebox набуває популярності серед забудовників та покупців квартир. Його основна перевага – базова готовність квартири до заселення, хоча й без особливих дизайнерських рішень.

Формат ремонту Whitebox складається з:

  • розведення електричних мереж;

  • чистової стяжки підлоги;

  • розведення системи опалення з приладами;

  • фінішного шпаклювання стін та стелі;

  • розведення системи водопостачання;

  • встановлення IP-домофона;

  • влаштування вхідних дверей та внутрішніх міжкімнатних перегородок відповідно до проєкту;

  • встановлення лічильників холодної води, електроенергії та теплового лічильника.

Вигляд квартири з ремонтом Whitebox в ЖК «Парксайд»

Поки що вартість квартири в ЖК «Парксайд» – це вартість без ремонту, тобто ремонт Whitebox пропонують як подарунок!

Під час ремонту квартир компанія М7 Estate використовує зносостійкі матеріали. Стіни фарбують білою фарбою, яка підходить для подальших робіт, зокрема поклейки шпалер чи фарбування в інший колір.

«На об’єктах ми використовуємо матеріали, з яких робимо ремонти собі: велика кількість працівників купили квартири в наших житлових комплексах», – каже Максим Сидорський.

Цементно-піщана стяжка, яку використовують у ремонті, відповідає стандартам твердості, якості та, що найголовніше, є рівною.

У форматі Whitebox продумане стандартне розташування розеток у квартирі, яке задовольнить майже всі потреби майбутніх мешканців. Також можливе підігрівання підлоги, але тільки електричне.

«Вважаю, що теплу підлогу не потрібно класти по всій квартирі, бо вона порушує конвекцію і потрібна тільки там, де може накопичуватися велика кількість води, щоб вона випаровувалася. Маю на увазі санвузол або кухню, якщо дозволяє покриття», – пояснює директор М7 Estate.

Вигляд квартири з ремонтом Whitebox в ЖК «Парксайд»

Ремонт у форматі Whitebox є універсальним фундаментом для майбутніх змін у дизайні. 

«Краще подивитися на квартиру, так би мовити, вживу й одразу внести корективи. Завдяки Whitebox ти бачитимеш, який вона матиме вигляд практично на фініші. Варто просто намалювати по стяжці, де і що ти хочеш поставити, і якщо тобі щось заважає – це вже можна змінити, перенести», – запевняє керівник компанії.

Передчистове оздоблення ідеально підходить тим, хто хоче якнайшвидше заселитися в квартиру або ж здати її в оренду. В цьому випадку власники частіше відмовляються від дизайнерських рішень, вишуканості та перепланувань, віддаючи перевагу якісній основі. Завершальне оздоблення може бути нейтральним, але надійним.

«Цією послугою найбільше цікавитимуться люди, в яких обмаль часу. Тобто ті, хто зайняті понад вісім годин на день і не можуть дозволити собі призупинити свою трудову діяльність заради ремонту, або ж ті, хто, наприклад, заробляє на квартирах. Думаю, в недалекому майбутньому на ринку житлової нерухомості понад 50% людей купуватимуть квартири саме з ремонтом Whitebox», – підсумовує директор М7 Estate.

Для довідки

М7 Estate – це будівельно-інвестиційна група повного циклу, яка спеціалізується на житловій нерухомості, здійснює розробку концепцій, проєктування, інвестування, підготовку ділянок, будівництво, благоустрій, технічний нагляд, маркетинг тощо. Такий цикл робіт забезпечує повний контроль якості й собівартості та дозволяє будувати якісне житло за доступною ціною.

Група М7 була заснована у Львові в 2015 році, а команда М7 має більш ніж 20-річний досвід на ринку. До складу цієї команди входять представники зі Львова, Києва, Харкова, Донецька та інших міст України, об'єднані спільною місією та цінностями. Місія компанії полягає у тому, щоб зводити житло високої якості за доступними цінами.

Команда М7 уже реалізувала такі проєкти у Львові, як ЖК «Шоколад», ЖК «Білий Шоколад», ЖК «Лінкольн», ДЦ Seven-G та ЖК «Грінвуд». На стадії будівництва ЖК «Грінвуд-2», ЖК «Грінвуд-3», ЖК «Грінвуд-4» та ЖК «Парксайд».

Наталія Вареник

_____________________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!