Як студенти у Львові втілюють стартапи у життя. Епізод 1

3531 0
У Львові діє єдина безкоштовна школа для стартаперів Startup School University Edition, де студенти мають можливість послухати успішних підприємців, відчути життя стартапера "з середини" та сформувати свою бізнес-ідею. Tvoemisto.tv простежило за тим, як це функціонує на практиці: коли тебе навчають і допомагають втілити свою стартап-ідею до кінця. У спецпроекті #Let’sStartup! публікуватимемо матеріали про те, як запустити свою справу з нуля на прикладі випускників Startup School University Edition.

Під час фінального пітчу Startup School члени журі визначили переможців. Сьогодні розповімо про дві команди, які здобули перемогу. Зараз і в подальших епізодах покажемо, як вони готуються до презентації своїх проектів безпосередньо інвесторам та потенційним покупцям.

 Проект PLITE 

 

Стартап-ідею "студентів для студентів" під час фінальної презентації оцінили призом глядацьких симпатій. Проект справді цікавий, адже орієнтований на те, щоб спростити життя студентів та уникати черги в копіцентрах. QR друк - це просто та швидко, - переконують розробники додатку PLITE. Про всі деталі - дивіться у відео-презентації проекту PLITE:

 Проект ДРУГЕ ЖИТТЯ 

 

Переможці Startup School University Edition - Вікторія та Ольга - хочуть реалізувати соціальний проект, альтернативи якому немає ні в Україні, ні в Європі. Для цього будуть використовувати закинуті будівлі, туристів-екстрималів та безхатченків. Що між ними спільного - дивіться у відео-презентації проекту "ДРУГЕ ЖИТТЯ":

Нагадаємо, у попередньому матеріалі спецпроекту #Let’sStartup! йшлося про те, як діяла школа для стартаперів Startup School University Edition від початку і до фінального виступу «випускників». Цього року для молодих стартаперів читали лекції успішні підприємці, які вже реалізували свої стартапи, та спеціалісти галузі, які працюють у відомих ІТ-компаніях Львова.

У наступних матеріалах та відео спецпроекту #Let’sStartup! Tvoemisto.tv детальніше розповідатиме про переможців та їхні перші кроки у реалізації власних стартапів. 

Проект Startup School University Edition реалізовується за підтримки Startup Depot. Lviv Business IncubatorPolish aid та IRM (Інститут розвитку міст в Кракові).

Партнерська публікація

Підготувала: Оксана Матійків
Режисер: Дмитро Тарадайка

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!