На правах реклами

«100% святково». У Львові відбулося Свято Морозива «Рудь»

1362 0
Цього року захід відбувся у Шевченківському Гаю, і став справжнім майданчиком для розваг дітлахів та їх батьків.
Фото: Наталія Козак

Фото: Наталія Козак

У неділю, 9 червня, у Львові відбулося «Свято Морозива» для дітей та батьків, яке щорічно організовує компанія «Рудь». Цьогорічне свято стало вже п’ятнадцятим і зібрало гостей у Шевченківському Гаю.

«Ми хочемо показати своїм прикладом, що батькам потрібно приділяти час своїм дітям, проводити його разом з ними. У нас багато конкурсів, які якраз орієнтовані на те, щоби діти брали участь там з батьками, аби це були сімейні заходи», – каже координаторка проекту «Свято Морозива», маркетологиня компанії «Рудь» Тетяна Хомяк.

Гості «Свята Морозива» могли випробувати понад 20 атракціонів та воркшопів. При цьому для відвідувачів діяли прості правила, адже за новою спрощеною системою кожен міг отримати один квиток на будь-який атракціон, просто придбавши одну порцію одного з видів морозива.

До того ж, на заході з’явились нові забави: «п’ятнашки», міні-гольф, рибалка, водяні й танцювальні батли, тощо, а також, у дітей була змога виготовити прикраси для волосся, закладки, іграшки та подарункові коробки.

«Щороку компанія "Рудь" вдосконалює програму "Свят Морозива", збільшує кількість атракціонів, проводить нові майстер-класи. Цього року ми пропонуємо велике різноманіття розваг, щоб якнайкраще відповідати гаслу "100% святково". Вірю, що кожен відвідувач, незалежно від віку, знайде щось до смаку, це стосується як морозива, так і розваг на святі», – розповідає президент компанії «Рудь» Петро Рудь.

«Свято Морозива» – соціальний проект компанії «Рудь», який щорічно проводять по всій території України.

«Розпочали ми  символічно з Донецької області, з міста Слав’янськ, тому, що не заважаючи на досить непрості умови, які склались, діти ні в чому не винні і вони повинні отримувати радість від спілкування, мати можливість вийти на захід разом з батьками»,  – додає Тетяна Хомяк.

Після Львова «Свято Морозива» поїде до Тернополя та Івано-Фраківська.

Наталія Козак

Фото авторки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!