10 музеїв Львова запрошують на безкоштовні екскурсії. Долучився Музей ідей

8496 0
Львів’яни та гості міста мають змогу відвідати ще один цікавий музей – Музей ідей, який став новим учасником проекту «На вихідні з сім’єю у музей». Загалом, цими вихідними – 9-10 серпня – 10 музеїв міста запрошують на безкоштовні екскурсії для сімей.

1. Митецькі ідеї та проекти Музею ідей (вул. Валова 18 а) тепер будуть безкоштовними для батьків з дітьми кожних вихідних щомісяця.

2. Львівський музей історії релігії (пл. Музейна, 1). У п’ятницю, 8 серпня, у музеї пропонується безкоштовний вхід для дітей.

3. Художньо-меморіальний музей Олекси Новаківського. Філія Національного музею імені Андрея Шептицького (вул. Листопадового Чину, 11). У неділю, 10 серпня, на 15:00запрошують сім’ї з дітьми на безкоштовний майстер-клас «Мистецтво кольорової аплікації». З собою треба мати мати кольоровий папір та ножиці).

4. Музей-кімната Тараса Григоровича Шевченка (вул. Коперника, 17). У п’ятницю, 8 серпня, музей пропонує безкоштовний вхід для школярів.

5. Музей етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України (проспект Свободи, 15). У неділю, 10 серпня, з 11:00 до 12:00 для сімей з дітьми пропонують безкоштовне відвідування музею.

6. Музей вишитих ікон та образів о. д-ра Дмитра Блажейовського (вул. Чорновола, 2а). У неділю, 10 серпня, у музеї проводитимуться безкоштовні екскурсії для сімей.

7. Національний музей-меморіал пам'яті жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» (вул. С. Бандери, 1). У суботу, 9 серпня, та неділю, 10 серпня, у музеї проводитимуться безкоштовні екскурсії. Вікова категорія – від 12 років.

8. Музей народної архітектури та побуту (вул. Чернеча Гора, 1). У суботу та неділю (9-10 серпня) у школі с. Бусовисько проводитимуть безкоштовний майстер-клас «Лялька-мотанка» та «Навики бісероплетіння», майстер-клас з ковальства. У хату Синевирська Поляна запрошують батьки з дітьми на демонстрацію традиційної випічки хлібу та пташок. Максимальна кількість учасників – 15 осіб.

9. Інтерактивний музей «Таємна аптека» (пл. Соборна, 1). У неділю, 10 серпня, для дітей з батьками о 12:00 пропонують безкоштовну екскурсію (максимальна кількість учасників – 26 осіб).

10. Центр міської історії (вул. Академіка Богомольця, 6). Запрошують батьків з дітьми для огляду стендових та історичних виставок. У суботу та неділю (9-10 серпня) – на безкоштовні екскурсії сім’ї з дітьми. Так, з 11 червня до кінця жовтня 2014 року в Центрі міської історії триває виставка "Минуле у "цифрі": місто, історія та цифрові технології".

Організатори просять попередньо реєструватись чи попереджати про візит, аби не створювати черг та зручно оглянути експозиції. Проект «На вихідні з сім’єю у музей» розпочався 1 червня і триватиме до 28 грудня.

Викристано фото: artes-almanac.in.ua, lviv.travel.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!