10-річна львів’янка продає власні картини на благодійному інтернет-аукціоні. Фото

3714 0
Десятирічна Юстина Савицька зі Львова, яка захоплюється творчістю Пабло Пікассо, намалювала декілька картин у його стилі та оголосила аукціон у соціальній мережі Facebook.
фото: Facebook

фото: Facebook

«Привіт. Мене звати Юстина Савицька. Я люблю малювати (і навчаюся в художній школі). На початку літа я захопилась творчістю Пабло Пікассо і вирішила намалювати декілька картин в його стилі. Ці картини я хочу продати та придбати собі та моїй сестрі Дарині наплічники MadPax.

Я не знаю, за скільки продадуться мої роботи, та в будь-якому випадку, навіть якщо не вистачить на наплічники, 50% усіх коштів ми вирішили віддати на закупівлю шкільного приладдя для інших дітей (тато каже, що підбере перелік і потребуючих). Усі картини для аукціону я буду викладати на цій сторінці. Кожен день одна картина. Всього картин 11», – написала Юстина на сторінці аукціону «Юстина Літо Пікассо».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!