15 хвилин між клієнтами. Як у Львові працюватимуть перукарні та салони

13783 0
Очікування усередині закладу буде заборонене.
Фото: Тsina.lviv.ua

Фото: Тsina.lviv.ua

Львівські перукарні та салони краси готуються відновити роботу з 11 травня. МОЗ робробило рекомендації для їхньої роботи.

Читайте також: За яких умов можна буде гуляти у парках і скверах з 11 травня

Працівникам мають вимірювати температуру перед початком робочого дня. Прийом клієнтів здійснюватиметься за попереднім записом з інтервалом у 15 хвилин між відвідувачами. Черга має витримуватися ззовні закладу із дистанцією у 1,5 метри.

Очікування усередині забороняється, за виключенням осіб, що супроводжують дітей та людей з особливими потребами. 

При вході мають бути антисептики щонайменше із вмістом спирту 60-70%.

Читайте також: Вижити в час карантину. Як допомагають бізнесу і наскільки це ефективно

Усередині закладу можуть перебувати одна людина на 10 квадратних метрів площі зали обслуговування. Клієнти та працівники мають бути у масках чи респіраторах. 

Між кріслами надання послуг має бути не менше, аніж 2 метри відстані. 

Після кожного відвідування клієнта працівники перукарень та салонів мають проводити дезінфекцію і поточне прибирання поверхонь.

Читайте також: Столик на двох. Як у Львові запрацюють літні майданчики

Водночас заклади мають поінформувати своїх клієнтів про всі обмеження та попередній телефонний запис. Працівники мають, відповідно, ретельно мити руки зі всіма засобами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!