16-річну дівчину у комі після ДТП доправили до Львова гелікоптером

7705 0
У пацієнтки забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, травма грудної клітки і живота, розрив селезінки та переломом лівого стегна.
фото: скріншот з відео першого тмо у львові

фото: скріншот з відео першого тмо у львові

16-річну дівчину, яка постраждала у ДТП, доправили гелікоптером до Львова. Її стан – украй важкий, дівчина перебуває в комі. Про це повідомили у Першому територіальному медичному об’єднанні Львова.

У пацієнтки забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, травма грудної клітки і живота, розрив селезінки та переломом лівого стегна. У живіт та легені встановлені дренажі.

Читайте також: У Львові створили перше медичне об'єднання із трьох лікарень

«ДТП сталося у Самбірському районі. У місцевій лікарні її терміново прооперували, аби дещо стабілізувати стан, далі з огляду на тяжкість ухвалили рішення забрати дівчинку у дитячу лікарню на вулиці Орлика у Львові. Оскільки транспортування автівкою було загрозливим для життя, довелося задіяти вертоліт», – пояснюють медики.

Наразі дівчинка у реанімації лікарні на апараті ШВЛ. Пацієнтці виконано операцію на стегні. За її станом стежать анестезіологи, хірурги, торакальні хірурги, нейрохірурги, неврологи та травматологи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!