17-річна спортсменка зі Львівщини стала чемпіонкою України з біатлону

9025 0
Дівчина першою здолала дистанцію 7,5 км у спринтах.

Спортсменка зі Львівщини Вероніка Шевчик виборола золото на чемпіонаті України з біатлону серед юніорів та юніорок. 17-річна чемпіонка першою здолала дистанцію 7,5 км у спринтах. Про це повідомляють в управлінні молоді та спорту ЛОДА.

Читайте також: Українські санкарі увійшли в ТОП-10 на чемпіонаті світу

Біатлоністка є вихованкою Львівського обласного центру олімпійської підготовки у Новояворівську. Вона стала другою, хто приніс до скарбнички Львівщини золоту медаль. У десятку найкращих також увійшла представниця області Юлія Городна, яка виборола золото в індивідуальній гонці.

Змагання з біатлону відбувалися на Навчально-спортивній базі «Тисовець» на Сколівщині. Збірну Львівщини представляли семеро спортсменів.

Нагадаємо, що торік Вероніка Шевчик стала абсолютною чемпіонкою серед старших дівчат та виборола три золоті медалі у короткій індивідуальній гонці, гонці-переслідування та мас-старті.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!