19-річний підприємець отримає 24 млн грн на харчування пацієнтів госпіталю у Винниках

25289 0
Передбачено, що підприємець забезпечуватиме сніданки, обіди та вечері вартістю від 25 до 60 гривень протягом 2023 року.
Фото візуалізації проєкту реконструкції, раніше презентовані ЛМР

Фото візуалізації проєкту реконструкції, раніше презентовані ЛМР

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи, що розташований у Винниках, підписав договір із приватним підприємцем Віктором Козаком на послуги з харчування пацієнтів вартістю 24 млн грн. Його підписали за результатами відкритих торгів із особливостями 10 лютого. Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Передбачено, що підприємець забезпечуватиме сніданки, обіди та вечері вартістю від 25 до 60 гривень протягом 2023 року. Віктор Козак вже не вперше бере участь у публічних закупівлях на Prozorro. Вперше він брав участь у торгах у 16 років. Тоді відбувалась закупівля харчування пацієнтів у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі вартістю майже 4,5 млн грн. 

Зазначимо, що Віктору Козаку наразі всього 19 років. Він зареєструвався приватним підприємцем 13 листопада 2020 року. Поточне замовлення на 24 млн грн є його поки що найбільшим бюджетним договором в Prozorro. За три роки роботи підприємцем він загалом зібрав замовлень на понад 42 млн грн. Окрім госпіталю у Винниках, його замовником також є Львівський обласний клінічний перинатальний центр, який підписував з ним договорів на харчування вартістю 6,6 млн грн.

Читайте також: Військовий госпіталь у Винниках реконструюють за понад 140 млн грн

Додамо, що окрім молодого підприємця, була ще одна пропозиція від луцького ТОВ «Фуді-Кейтеринг», але її відхилили через непідтвердження деяких документів щодо матеріально-технічної бази і працівників. Вона була дешевша на одну гривню. А пропозиція третього учасника, ужгородського ТОВ «Кейтерінг Сервіс Кампані», навпаки була дорожчою на 332 тис. грн.

Нагадаємо, що раніше військовослужбовець зі Львова Мирослав Откович опублікував інформацію про неналежне медичне обслуговування у Медичному центру ЗСУ у Львові. Він зазначив, що поліклініка недостатньо облаштована для поранених захисників, немає волонтерських пунктів.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!