21-річному львів'янину, що загинув у Бахмуті, хочуть присвоїти звання Героя

14392 0
Станом на сьогодні петиція зібрала 6722 підписи із необхідних 25 тисяч.

На війні з окупантами загинув 21-річний львів'янин Олег Часник. Захиснику пропонують присвоїти посмертне звання Героя України. Відповідне прохання зареєстрували на сайті електронних петицій.

«Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації стояв на обороні Києва,боровся із окупантами на території Харківської та Донецької областей у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки», – йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні петиція зібрала 9 139 підписів із необхідних 25 тисяч. До завершення збору голосів залишилося 64 дні.

Нагадаємо, що Олег Часник народився 3 серпня 2001 року у Львові. Навчався у Середній загальноосвітній школі №30 міста Львова. Здобув професійно-технічну освіту у Вищому професійному училищі №29. У вільний час активно займався боксом, був членом спортивного клубу «Вільний Характерник» та призером численних обласних змагань. Після завершення навчання проходив строкову військову службу, згодом підписав контракт із Збройними Силами України.

 Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!