+29 і ясно. Прогноз погоди у Львові на тиждень

2539 0
Цього тижня львів'яни відчують справжнє літо.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Тиждень у Львові буде сухим і переважно ясним. Про це свідчить прогноз сайту Sinoptik.ua.

Сьогодні, 10 червня, до обіду на небі будуть хмари, проте вже після обіду небо стане ясним. Стовпчики тремометрів сягнуть від 17 до 27 градусів тепла.

У вівторок, 11 червня, також буде сухо і ясно, а температура повітря становитиме 18-29 градусів. Можливий західний вітер до 4,5 м/с.

Читайте також: Як уберегтись від львівських комарів. Поради експертки

У середу, 12 червня, температура повітря буде такою ж, а небо увесь день буде безхмарним, тож варто потурбуватись про захист від сонця.

Така ж погода буде у Львові і в четвер, 13 червня. Можливий північний вітер до 3,5 м/с.

У п'ятницю, 14 червня, літо у Львові триватиме: 18-29 градусів, сонячно.

У суботу стовпчики термометрів піднімуться від 20 до 31 градуса, проте часом небо вкриватимуть хмари. Та про захист від ультрафіолету варто подбати все одно.

Читайте також: Колись було літо-літо, а тепер нема?

В неділю, 15 червня, температура повітря вночі та зранку становитиме вже 22 градуси, а вдень сягне 30. У другій половині дня буде хмарно, а ввечері можливий дрібний дощ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!