33 студентів з Китаю отримали дипломи по завершенні магістратури у Львівській політехніці

2337 0
Півтора року тому після бакалаврату в рідному Китаї вирішили далі навчатися у Львівській політехніці, завершили магістратуру.
фото: ну лп

фото: ну лп

33 випускники шести спеціальностей – міжнародної економіки, менеджменту, маркетингу і логістики, педагогіки, будівельних конструкцій, психології, – які півтора року тому після бакалаврату в рідному Китаї вирішили далі навчатися у Львівській політехніці, завершили магістратуру. Про це повідомили у пресслужбі Національного університетут «Львівська політехніка».

Урочисте вручення дипломів відбулося 7 березня в онлайн-форматі, адже навчалися китайці теж дистанційно. Випускників привітала проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталія Чухрай, а також керівник Центру китайсько-української співпраці Михайло Яструбський та директор Інституту економіки і менеджменту Олег Кузьмін. На урочистості були присутні керівники інститутів і кафедр, де навчалися студенти з Китаю, зокрема Інституту економіки і менеджменту, кафедр педагогіки та інноваційної освіти, теоретичної та практичної психології, будівельних конструкцій та мостів.

Читайте також: Таємниці підземних переходів Львівської політехніки

Нагадаємо, що напередодні вперше в історії «Львівської політехніки» китаєць Ше Сяньнін захистив докторську дисертацію українською мовою. Він здобував ступінь доктора філософії.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!