Політична реклама

5 порад, як визначити натуральний хліб

3557 0
Згідно із нещодавно проведеним опитуванням 82% покупців хліба переживають про те, аби придбати справді натуральний і якісний продукт. Відтак, експерти ПАТ «Концерн Хлібпром» розповіли, як правильно обирати хліб і на що слід зважати при покупці.

  • Упаковка та маркування продукції. Для хлібопекарів одним із важливих елементів боротьби з тіньовим ринком є брендінг. Кожна компанія відповідає за якість продукції і не хоче, щоб її сплутали з іншою. Крім того, упакування продукції з нанесенням інформації про виробника, склад виробу, дату виготовлення є інформативною допомогою споживачеві при виборі хліба.

 

  • Хліб має бути важким. Вага хліба свідчить про те, що він свіжий, натуральний, без додавання покращувачів і стабілізаторів.

 

  • М'якуш. У якісному хлібі м’якушка має бути густопориста і доволі щільна.

 

  • Щільність хліба. Натисніть на нього, якісний хліб не може стискатись, як ватний.

 

  • Закваски. Якщо ви обираєте хліб на натуральних заквасках, зважте, що виробляти такий хліб мають можливість, здебільшого, великі підприємства, які працюють цілодобово. Оскільки живий натуральний організм потрібно постійно підтримувати.  

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!