На правах реклами

5 причин, чому іммігранти обирають Нью-Йорк для життя та роботи

996 0
Безпечне місто, розвинута соціальна сфера та нетворкінг, локації для прогулянок, зручна та розвинена інфраструктура та головне - нові можливості - ось чому іммігранти обирають Нью-Йорк для побудови свого життя та кар'єри.

Нью-Йорк – місце для тих, хто вірить у свої мрії та готовий їх здійснювати. І це можна підтвердити у двох різних аспектах:

  • якщо ви підприємець, то Нью-Йорк допоможе досягти успіху. Тут ви матимете безліч можливостей та зможете побудувати корисні зв'язки, які допоможуть вам у розвитку вашої справи;
  • з точки зору кар'єри у Нью-Йорку розташовані найбільші компанії у сфері технологій, маркетингу, спорту тощо. Якщо ви прагнете досягти успіху, то робота в Нью-Йорку знайдеться для вас завжди на дошці оголошень Bazar.club.

 

Однак це не всі причини, чому місто вабить іммігрантів. Читайте далі, щоб дізнатися про ті переваги життя в Нью-Йорку, перед якими важко встояти новоприбулим.

Причина №1. Нью-Йорк – безпечне місце для життя

Вас може здивувати, що життя в Нью-Йорку не є настільки небезпечним, як більшість людей вважає. Звинувачувати когось у такій думці важко, адже Нью-Йорк – найбільш густонаселене місто в Америці. У ньому проживає 8,4 мільйона жителів.

У місті перебуває настільки багато людей, що ви ніколи не будете самотніми. Для того, щоб не загубитися, потрібно знати головні вулиці, та райони, які краще обходити стороною.

Причина №2. Нетворкінг та соціальна сфера

Один з найбільших плюсів життя в Нью-Йорку – бути в центрі всього. Це місто, де народжуються тренди та започатковуються ідеї варті мільйонів доларів. Професійні можливості не мають меж у цьому мегаполісі.

Насправді, Нью-Йорк довгий час був батьківщиною найбільшої кількості мільярдерів у світі, але нещодавно його перевершив Пекін.

У Нью-Йорку легко встановити серйозні зв'язки та заводити корисні знайомства.  Якщо ви відкриті до нових можливостей та готові розширювати своє коло знайомих, у вас не виникне проблем у побудові професійного комьюніті.

Причина №3. У Нью-Йорку є чудові громадські парки

Кількість парків по всьому місту – це головна перевага в цих бетонних джунглях. В місті нараховано понад 1700 парків. Однак Центральний парк – це головна окраса і символ міста, яка охоплює майже 850 акрів і по своїм розмірам більша, ніж країна Монако.

Причина №4. Ефективний громадський транспорт

Більшість людей не люблять громадський транспорт у своїх містах, але в Нью-Йорку його ефективно використовують.

Перевагою громадського транспорту є суттєва економія. Не потрібно платити за паливо і регулярний сервіс автомобіля, не кажучи вже про зменшення витрат на страхування авто. Це варто взяти до уваги перед тим, як шукати роботу в Нью-Йорку.

Не варто забувати про метро. Місячний абонемент коштує 133 долари, але це доволі вигідно, якщо користуватись метрополітеном понад два рази на день. Також є можливість придбати тижневі абонементи, які дають право на необмежену кількість поїздок протягом 7 днів; ціна – 33 долари.

Причина №5. Замість висновку

Нью-Йорк є чудовим місцем для іммігрантів, які шукають нові можливості та прагнуть реалізувати свої мрії. З роботою в Нью-Йорку, безпечним середовищем, відмінною соціальною сферою, красивими парками та ефективним транспортом, місто пропонує багато переваг для новоприбулих. Ці фактори спонукають іммігрантів обирати саме Нью-Йорк для побудови свого життя та кар'єри.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!