Політична реклама

5 способів потрапити на Євро-2012

1276 0
Квитки за квотою команд-учасниць почнуть продавати 12 грудня. Видання "Сегодня" склало список з п`яти способів, як потрапити на ЄВРО-2012.

ПЕРЕПРОДАЖ. По-перше, на офіційному сайті УЄФА (uefa.com) відкрита платформа перепродажів квитків. Тобто якщо ті, хто виграв квитки у березні, через якісь причини не можуть потрапити на матч або вони виграли більше пропусків, ніж треба, то вони можуть обміняти або продати квитки. УЄФА виступає посередником, а значить покупець і продавець не контактують безпосередньо. Квитки продаються за ту ж ціну, що і купувалися. Наварити не вийде. Але відчувається явний дефіцит квитків.

Фанатам треба бути вкрай пильними і весь час моніторити сайт. «Максимум 10 хвилин квиток знаходиться на порталі перепродажів і його тут же хтось за цей час викуповує, - говорить директор українського оргкомітету Євро-2012 Маркіян Лубківський. - Портал діятиме до 1 березня 2012 року».

Відлуння жеребкування: гопак, гімн і розгублені тренери

ТІЛЬКИ ДЛЯ НАС. По-друге, Федерація футболу України (ФФУ) отримала від асоціації для розіграшу всередині країни близько 26 тисяч квитків тільки на матчі нашої збірної в групі і тільки для наших фанатів. Отримати ці квитки можна буде таким же методом, як і інші - їх розіграють на сайті УЄФА. Планують, що вже 12 грудня відкриють портал для реєстрації. Гендиректор комерційного партнера ФФУ компанії UFI Олег Шкрьоба говорить, що уболівальникам варто відразу реєструватися не лише на групові матчі, але й на плей-офф.

«Таким чином в українців буде більше шансів подивитися, як наша збірна бореться за звання чемпіонів. І не переживайте: якщо наша команда не зіграє в плей-офф, то гроші повернуться на рахунок тому, хто виграв квиток», - говорить Шкреба.

АКЦІЇ. Третій шанс - це випробовувати удачу у всіляких розіграшах, де приз - квитки на ЧЄ. Але будьте уважні, їх розігрують тільки офіційні спонсори.

VIP-ПАКЕТИ. Четвертий варіант потрапити на матчі - купити місця у скайбоксі стадіону, де проходитимуть ігри ЧЄ. Щоправда, дозволити собі подивитися матчі з VIP -місць зможе далеко не кожен - ціни стартують від 2900 євро! Але дороге задоволення окупиться комфортом, який обіцяють організувати власникам таких корпоративних пакетів. Їх два види - «золоті» і «платинові», які дають доступ у бізнес-ложу, пише «Сегодня».

У вартість тікетів входить оренда боксу на 7 годин (три години до гри, гра і дві години після), фуршет впродовж матчу, куди входять марочні вина і пиво, запрошення на обід в ресторан, розваги до гри і після, місце на парковці і сувеніри Євро. На віпівські місця виділили 60 тисяч квитків на українські і польські стадіони. Забронювати квитки можна на офіційному сайті УЄФА в розділі «гостинність».

Є ще п`ятий, нелегальний спосіб - купівля з рук в Інтернеті. Вже зараз, пише "Сегодня", є пропозиції з продажу квитків із двічі завищеними цінами, але тут немає жодних гарантій, що вас не обмануть, адже самих квитків ще немає? у продажі вона з`являться орієнтовно за два тижні до турніру. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!