6-річний львів’янин зібрав 12 тисяч гривень для ЗСУ

1089 0
На ці кошти закупили українські прапори для військових.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон

6-річний львів’янин Павло разом із мамою випікав та продавав під церквою кекси. Волонтер продав їх понад дві тисячі. Так, Павлику вдалося зібрати 12 тис. грн. для ЗСУ.

Джерело: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон

Зібрані кошти Павло передав Благодійному Фонду «Здійсни мрію». Волонтери фонду, співпрацюючи зі Львівським прикордонним загоном, закупили державні прапори. Дізнавшись хто надав кошти на благодійність, прикордонники вирішили віддячити хлопчику та запросили його на тренування ФК «Рух».

Читайте також: Поштову марку з російським кораблем продали на благодійному аукціоні за 5 млн грн

«Ці державні прапори передано військовим у Луганську та Херсонську області, і вже майорять у звільнених від окупантів населених пунктах», – зазначив заступник начальника загону з персоналу полковник Петро Жовнич.

Нагадаємо, що у Львові 9-річна Соломія Галан зібрала 21 тис. грн. на допомогу ЗСУ. Вона вже вдруге назбирала кошти, щоб передати їх на допомогу для військових.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!