70% Києва залишається без електрики, воду частково повернули, – Кличко

532 0
У столиці також досі спостерігаються проблеми з мобільним зв'язком.
Фото: Gettyphoto

Фото: Gettyphoto

Водопостачання повернули на лівому березі Києва і частково на правому, однак 70% жителів столиці на ранок 24 листопада залишаються без електроживлення.

Джерело: міський голова Києва Віталій Кличко

«Енергетики та фахівці «Київводоканалу» працювали всю ніч, щоб відновити життєзабезпечення столиці. Вже повернули водопостачання на лівому березі міста. На правому ж плануємо відновити його в першій половині дня. 70% відсотків столиці поки залишається без електрики», – сказав мер.

Читайте також: У Києві та області є загиблі через російські повітряні атаки

Він зазначив, що енергетики докладають усіх зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло, проте це залежатиме від відновлення балансу в енергосистемі усієї України. Кияни повідомляють, що на правому березі вже частково є світло й вода, опалення немає. У столиці також досі спостерігаються проблеми з мобільним зв'язком.

Зазначимо, 23 листопада відбулася масована атака на українську критичну інфраструктуру. Росіяни влучили ракетами в інфраструктурний об'єкт та двоповерховий житловий будинок у Києві, а також в інфраструктурні об‘єкти та житловий будинок у Київській області, є загиблі і поранені. Загалом, на Київ летіла 31 ракета, захисникам вдалося збити 21 ракету, однак кілька об'єктів критичної інфраструктури постраждали. 

Учора протиповітряна оборона збила 5 дронів-камікадзе та 51 із 70 ракет. Окупанти завдали ударів по об’єктах критичної інфраструктури з літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту. 

Антоніна Костик

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!