Росіяни здійснили масований ракетний обстріл по Україні. Є загиблі і поранені

1421 0
Протиповітряна оборона збила 5 дронів-камікадзе та 51 із 70 ракет.
Фото: АР

Фото: АР

Унаслідок ракетних ударів 23 листопада російські окупаційні війська влучили по 16 об'єктах. Уже відомо про 6 загиблих та кілька десятків поранених.

Джерело: голова Національної поліції Ігор Клименко, «Укрінформ» 

Він заявив, що внаслідок російських обстрілів є 6 загиблих і 36 поранених: лише внаслідок влучання в будинок у Вишгороді Київської області троє людей загинули, ще 20 — травмовано. 

Зазначимо, міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що троє людей загинули в столиці. Крім того, 10 людей у місті госпіталізували.

Ракетний обстріл України

Вдень 23 листопада росія знову атакувала ракетами Україну. У низці регіонів лунали вибухи. Зокрема, у Києві було чутно щонайменше пʼять потужних вибухів, є влучання в один з інфраструктурних об‘єктів, а також двоповерховий будинок. На Київщині окупанти влучили у житловий будинок. На Вінничині і Черкащині росіяни завдали ударів в об’єкти критичної інфраструктури. На Полтавщині і Дніпропетровщині спрацювала ППО. Також у Львівській області зафіксували два ракетних удари по електропідстанції.

Протиповітряна оборона збила 5 дронів-камікадзе та 51 із 70 ракет. Окупанти завдали ударів по об’єктах критичної інфраструктури з літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту. Наразі по всій Україні – аварійні відключення електроенергії, в деяких регіонах відсутнє водопостачання.

В «Укрзалізниці» повідомили, що через ворожі атаки на енергетичну інфраструктуру нині знеструмлені ділянки в Києві, Дніпрі, Миколаєві, на Львівщині, Вінниччині, Сумщині та Харківщині. Відправлення найближчих поїздів можливе із затримкою, залучено резервні теплотяги.

Антоніна Костик

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!