Політична реклама

7 термінових вакансій у Львові

2419 1
Підприємства Львова шукають працівників за спеціальностями: конструктор одягу, біохімік та начальник дослідної лабораторії. Загалом є сім термінових вакансій.
Фото: meditation-portal.com

Фото: meditation-portal.com

Про це tvoemisto.tv повідомили у Львівському міському центрі зайнятості.

1. Конструктор одягу, зарплата 1 250 грн. Моделювання та конструювання дитячого одягу, досвід роботи в галузі не менше 1 року.

2. Начальник дослідної лабораторії, зарплата 1 750 грн. Безпосереднє керівництво лабораторією, проведення навчання з питань контролю якості матеріалів.

3. Програміст прикладний, зарплата 1 500 грн. Розробка програмного забезпечення (Qt/C++), знання об'єктно-орієнтованого програмування, мови програмування C++, бібіліотеки STL, середовища Qt Framework (C++), програмування чіпів до побутової техніки та комп'ютерів.

4. Двірник, зарплата 1 355 грн. Ручне прибирання житлових будинків та прибудинкової території.

5. Фахівець із організації інформаційної безпеки, зарплата 2 700 грн. Створення і впровадження спеціального програмного забезпечення захисту даних розроблених турецькими фахівцями, що стосується асфальто-бетонного виробництва і лабораторних досліджень в області дорожнього будівництва, організація робіт, впровадження новітніх інформаційних технологій в області організаційної безпеки і захисту інформації з обмеженим доступом, впровадження новітніх інформаційних технологій, знання англійської і турецької мов.

6. Біохімік, зарплата 1 784 грн. Проведення біохімічних досліджень (визначення аламінотрансферази та білірубіну), ведення медичної документації та проведення контролю якості.

7. Геодезист, зарплата від 1 250 грн. Здійснення та проведення топографо-геодезичного знімання місцевості, оброблення даних для складання топографічних планів, виконання комплексу геодезичних робіт у сфері цивільного будівництва, перевага надається особам з обмеженою працездатністю

Більш детальну інформацію можна отримати у відділі інформаційної роботи з роботодавцями Львівського міського центру зайнятості за адресою: Львів, вул. Кн. Ольги, 122 або за телефонами: 245-79-86, 245-79-91.


Читайте також:
21 Травня, 2014 17:22
taras це як в мертвого півня - 100$ на місяць і всі тебе тра*ають
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!