У Львові аферисти підробляли документи на нерухомість, міняли замки і продавали її

3103 0
Йдеться про незаконне заволодіння дев’ятьма об’єктами нерухомості.
Фото: Національна поліція Львівської області

Фото: Національна поліція Львівської області

Учасники організованої злочинної групи незаконно заволоділи у Львові та області дев’ятьма об’єктами нерухомого майна на суму близько 11 мільйонів гривень. За це їм загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це повідомила поліція Львівської області. 

«Зловмисники підшуковували у Львові та в населених пунктах області квартири та інші об’єкти нерухомості, які перебували у власності як громадян, так і у комунальній власності, виготовляли підроблені правовстановлюючі документи на ці об’єкти, печатки і штампи підприємств, установ і організацій, а також підробляли відповідні довідки», − пояснили в повідомленні.

Згодом аферисти, використовуючи підроблені документи, отримували право власності, міняли замки на вхідні двері та продавали нерухомість. На реалізації вкраденого їх і затримали. 

Читайте також: На новому дитмайданчику у Львові стався конфлікт. Поліція відкрила кримінальне провадження 

Правоохоронці вживають заходів для повернення об’єктів нерухомості їх законним власникам.

Нагадаємо, що 27 червня з’явилась інформація, що у Львові 48-річна посадовиця виконавчої служби вимагала кошти за зняття арешту з рахунків боржника. Йдеться про службовицю державної виконавчої служби.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!