Акробати зі Львівщини вибороли «бронзу» на Кубку світу

651 0
У складі групи виступали четверо мешканців Львівщини.
Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

Спортсмени зі Львівської області вибороли бронзову медаль на Кубку світу зі спортивної акробатики. Змагання проводили у Бельгії.

Джерело: Управління молоді та спорту ЛОДА

У складі групи виступали Станіслав Кукурудз, Юрій Пуш, Юрій Савка та Тарас Яруш.

Читайта також: Львів'янин Павло Кордіяка став найсильнішим чоловіком Європи

«Акробати є вихованцями Дитячо-юнацької спортивної школи імені Віктора Чукаріна. Тренує спортсменів Заслужений тренер України Констянтин Кукурудз. Хореографом є Анжела Бойко», – зазначили в повідомленні.

Нагадаємо, що львів'янка Діана Дудин стала чемпіонкою України з боксу у ваговій категорії 50 кг серед юніорок. Вона тренується у Львівському фаховому коледжі спорту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!