Активісти правих партій пікетують російське консульство у Львові

1696 0
Сьогодні, в день приєднання Криму до РФ, відбуваються вибори президента Росії.
Фото: Правий сектор/Фейсбук

Фото: Правий сектор/Фейсбук

Кілька десятків представників правих партій проводять акцію протесту біля Генерального консульства Росії у Львові. Учасники акції тримають прапори «Свободи»,  КУН, «Правого сектора», «Національного корпусу» та інших партій.

В рамках  акції учасники склали невеликий макет Москви і спалили його під брамою консульства.

Активісти стоять перед турнікетами, що їх встановили біля брами дипломатичної установи українські силовики. Протестувальники почепили на турнікети плакати: «Ласкаво просимо в пекло», «Жодного голосу окупанту», «Крим – це Україна»,  «Чемодан-вокзал-Росія».

Також біля входу в консульство вартують кілька десятків поліцейських, оскільки ця будівля разом з іншими дипломатичними установами РФ сьогодні перебуває під посиленою охороною. Як раніше заявляв міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, сьогодні режим охорони посольства та консульств не передбачає відвідин сторонніми особами. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!