У Львівській міській раді сталася бійка. Фото, відео

3710 4
Представники «Національного корпусу» увірвались до великої сесійної зали, де відбувалося пленарне засідання депутатів ЛМР.
фото: Назар Притула

фото: Назар Притула

Представники націоналістичних організацій Львова увірвались у приміщення міської ради Львова та заблокували роботу сесії міських депутатів, повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Активістів намагались зупинити представники «Муніципальної дружини», яка в цей момент здійснювала охорону приміщення. В момент, коли активісти забігли у велику сесійну залу, де засідають депутати, вони побили кількох працівників «Муніципальної дружини».

Свої дії активісти не пояснюють. Натомість вони заблокували роботу депутатів, у зв’язку з чим в роботі сесії оголошено перерву на невизначений час.

Додамо, що в цей момент у сесійній залі пікетували представники комунальних стоматологій, які вимагали виплати їм заробітну платню.

Читайте також: Реформа стоматології у Львові. Навіщо вона і чому лікарі проти

Серед тих, хто увірвався в приміщення міської ради, вдалось ідентифікувати учасників «Національних дружин» та «Національного корпусу» Львівщини.

Пізніше, в коментарі Tvoemisto.tv , один з представників активістів повідомив, що вони прийшли «боротись з незаконними діями міської ради стосовно невиплати заробітної платні працівникам комунальних стоматологій».

Роботу сесії тимчасово перервали, а натомість скликали позачергове засідання бюджетної комісії, де мають вирішити питання виділення коштів на оплату праці стоматологів.

Зазначимо, що раніше працівниця дитячого відділення львівської стоматологічної поліклініки №3 Наталя Ярема під час засідання сесії 12 липня погрожувала викинутись з вікна сесійної зали. Свої дії жінка мотивувала відчаєм через невиплату їй заробітної плати.

Фото: Zaxid.net


Читайте також:
12 Липня, 2018 22:11
Никита Кравчук Що поганого в тому, що національний корпус прийшов підтримати людей? Якби не їх підтримка, навряд чи б ця справа набула розголосу. А так є шанс на те, що вони разом доб'ються справедливості!
12 Липня, 2018 21:26
Ольга Домніч А як же ще боротись з депутатами як не переривати їхню роботу?! Іншими способами, вони не чують, до них не достукаєшся. Цілеспрямоване ігнорування суспільних інтересів. І справа іде навіть не про вдосконалення чогось там. Справа йде банально про зарплату, яку влада зобов"язана платити.
12 Липня, 2018 20:16
Maksym Skulbida Скільки може тривати знущання над простими людьми?!
Люди вже 8ий місяць зарплату не отримують, а нікому до цього діла не має, окрім як Нац Корпусу..
Просто жах..
12 Липня, 2018 16:21
666 ... отак в 1917 році такі ж самі "активісти" увірвалися на засідання уряду Російської імперії ( Україна на той час була її складовою) і затребували --"..А ну злазь ! ..
" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!