«Альфа-Банк» остаточно купив «Укрсоцбанк»

2555 0
Всіх клієнтів «Укрсоцбанку» переводять у «Альфа-Банк».
Фото: hubs.ua

Фото: hubs.ua

«Укрсоцбанк» остаточно приєднався доо «Альфа-Банку», який став його повноцінним одноосібним власником. Про це повідомляє пресслужба «Альфа-Банку».

Читайте також: У Львові горіли два відділення Альфа-банку

Об’єднання банків тривало з 2016 року. Акт передачі затвердили сьогодні, 15 жовтня, а формальні юридичні процедури мають завершити до кінця року. Керівником об’єднаного банку став поляк Рафал Ющак.

Додамо, що у січні 2016 року «Альфа-Банк» домовився з UniCredit Group про покупку «Укрсоцбанку». За минулий рік «Альфа-Банк» перевів більшість клієнтів під своє обслуговування, а у серпні цього року об’єднання погодив Нацбанк.

Читайте також: Monobank запустив першу картку без реквізитів

«АльфаБанк» входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. (ABHH) з реєстрацією у Люксембурзі. її власником є громадянин Росії, уродженець Львова Михайло Фрідман.

 

 
 
 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!