Київ

Американська компанія допоможе оновити аеропорт «Бориспіль»

645 0
Компанія Аecom допомагала післявоєнній відбудові в Іраку, Афганістані та Боснії, а також у відновленні після стихійних лих у Непалі, Гаїті, Японії, Індонезії та країнах Карибського басейну.

Американська компанія та аеропорт «Бориспіль» спільно відновлюватимуть інфраструктуру аеропорту «Бориспіль». Про це повідомила пресслужба аеропорту.

Компанія Аecom та аеропорт «Бориспіль» підписли меморандум, який передбачає об’єднання зусиль для відновлення й модернізації інфраструктури аеропорту «Бориспіль» та авіаційного сектору України в цілому.

Фахівці AECOM надаватимуть інформацію та консультаційну підтримку  з реконструкції аеропорту. Також передбачено просування проєктів, які важливі для відновлення авіазв’язку зі світом та є ключовими для авіаційного сектору країни.

Компанія Аecom допомагала післявоєнній відбудові в Іраку, Афганістані та Боснії, а також у відновленні після стихійних лих у Непалі, Гаїті, Японії, Індонезії та країнах Карибського басейну.

Аеропорт «Бориспіль» не обслуговує пасажирські рейси з 24 лютого 2022 року, відколи Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Нагадаємо, у червні аеропорт «Бориспіль» планував замовити комплексне обслуговування внутрішніх приміщень аеровокзального комплексу, паркінгу та інших об’єктів аеропорту на суму в понад 51 мільйон 777 тис. гривень. Однак після розголосу тендер було скасовано.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!