Київ

Аеропорт Бориспіль хоче витратити 52 мільйона гривень на прибирання закритих терміналів

769 0
Переможець торгів повинен буде прибирати у терміналах та інших будівлях аеропорту «Бориспіль» протягом року.
Аеропорт «Бориспіль»

Аеропорт «Бориспіль»

Аеропорт «Бориспіль» планує замовити комплексне обслуговування внутрішніх приміщень аеровокзального комплексу, паркінгу та інших об’єктів аеропорту на суму в понад 51 мільйон 777 тис. гривень. Про це повідомляється на сайті державних закупівель Prozorro.

Згідно з умовами тендеру, переможець торгів повинен буде прибирати у терміналах та інших будівлях аеропорту «Бориспіль» 831 умивальник, 800 унітазів, 233 пісуари та 167 душових.

Загалом переможець торгів повинен буде надавати такі послуги:

– прибирання площ загального використання, виробничих і сантехнічних приміщень аеровокзального комплексу та інших об’єктів аеропорту;

– прибирання площ загального використання Прем’єрVIP зали, Бізнес залів пасажирських терміналів "D" та "F";

– прибирання площ загального використання, виробничих та сантехнічних приміщень паркінгу;

– миття фасадів будівель аеровокзального комплексу;

– очищення покрівель та козирків будівель аеропорту від льоду та бурульок.

Послуги мають надаватися в період з 1 серпня 2023 по 30 липня 2024 року, тобто протягом 12 місяців. Очікувана вартість послуг становить 51 млн 777 тис. 332 грн сорок п'ять копійок. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 28 червня цього року.

В адміністрації пояснили, що попри те, що аеропорт «Бориспіль» не працює, необхідно підтримувати належний стан його приміщень, а також території, яка належить підприємству.

Адміністрація пояснила, якщо вчасно не буде оголошений тендер на прибирання, аеропорт може опинитися під загрозою неможливості утримувати приміщення у чистоті та порядку.

Нагадаємо, у Києві комунальне підприємство оголосило тендер про закупівлю майже 12 тис. тонн піску для семи закритих пляжів міста.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!