Арештовані автомобілі Медведчука та Козака за понад 1 млн доларів передали на ЗСУ

1071 0
Йдеться про 17 арештованих автомобілів.
Фото: ДБР

Фото: ДБР

На потреби однієї з бригад ЗСУ передали 17 арештованих у родичів Медведчука та Козака. Серед них є 12 вантажівок, автокран, мікроавтобус, фургон та два позашляховики, а їх загальна вартість складає $1,1 млн. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань у Facebook.

Читайте також: На Львівщині арештували нові земельні ділянки дружини Медведчука 

«Ці транспортні засоби належали підприємству родичів Медведчука та Козака, причетних до фінансування збройної агресії росії проти України. Вони також є суб’єктами кримінального провадження щодо незаконного видобутку піску на двох кар'єрах у Львівські області, в межах якого у квітні 2022 року на автомобілі було накладено арешт», – повідомляють у службі. 

Зазначимо, що Tvoemisto.tv раніше публікувало матеріал з інформацією про екснардепа від забороненої ОПЗЖ та соратника Медведчука Тараса Козака, де розповідали про обшуки в його будинку біля Львова, про стан бізнесу та про те, що буде з його активами. Ознайомитись можна за посиланням.

Нагадаємо, що Україні 21 вересня 2022 вдалося звільнити з російського полону 215 людей, серед яких 108 бійців «Азову». Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що обмін здійснили на підозрюваного у державній зраді кума путіна віктора медведчука. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!