Арештовані на Львівщині білоруські вантажівки передадуть на потреби ЗСУ

1873 0
Загальна вартість вантажівок становить понад 4 млн гривень.
Фото умовне

Фото умовне

Чотири заарештовані на Львівщині вантажівки, які належать білоруським підприємствам, передадуть на підтримку ЗСУ. Їхня загальна вартість становить понад 4 мільйона гривень. Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Читайте також: Суд арештував майно трьох підприємств на Львівщині, засновниками яких є росіяни

За даними правоохоронців, на території одного з підприємств Львівщини виявили вантажні автомобілі, які належали низці підприємств Білорусі, без номерних знаків та із порушенням термінів дозволеного перебування.

Загальна вартість вантажівок становить понад 4 млн грн. Автівки арештували та передадуть на підтримку Збройних Сил України.

Нагадаємо, що Верховна Рада схвалила закон про примусове вилучення на території України майна, що належить громадянам росії, а також особам, які підтримують війну рф проти нашої держави, незалежно від їх громадянства. Йдеться про конфіскацію об’єктів права власності росіян – фізичних та юридичних осіб. 

24 травня набув чинності закон, що дозволяє під час воєнного стану стягувати в дохід держави активи підсанкційних фізичних та юридичних осіб, якщо вони сприяли збройній агресії проти України. Також раніше керівник Львівської ОВА Максим Козицький створив міжвідомчу робочу групу, яка має шукати на території Львівщини об’єкти, право власності на які належить російській федерації та її резидентам.

Тvoemisto.tv розповідало про ТОП-5 компаній з російським капіталом і найбільшим доходом у понад 5 млн грн на Львівщині, і про те, чи можна у їхніх російських власників вилучити майно на користь держави.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!