Атлет з Львівщини виборов дві «бронзи» відкритого кубку з лижних перегонів

1029 0
У перший день змагань – у старті з лижних перегонів Василь Кравчук виборов третє місце на дистації 5 кілометрів у класі сидячи.
фото: управління молоді і спорту лода

фото: управління молоді і спорту лода

У Фінляндії триває відкритий кубок з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору. У складі національної збірної виступають двоє атлетів Львівщини – Василь Кравчук та Павло Баль. Це останній відповідальний старт перед зимовими Паралімпійськими Іграми.

Як повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОДА, у перший день змагань – у старті з лижних перегонів Василь Кравчук виборов третє місце на дистації 5 кілометрів у класі сидячи. Замкнув п‘ятірку найкращих на цій дистації Павло Баль.

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Учора Василь виборов ще одну нагороду: цього разу на дистанції 10 кілометрів. Павло Баль на цій дистанції фінішував також п‘ятим.

Для довідки

Василь Кравчук – майстер спорту України міжнародного класу, паралімпієць, призер Чемпіонату світу з біатлону та етапу Кубку світу з лижних перегонів та біатлону. Спортсмен родом зі Сколівщини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!