Avalon збудує ще одну багатоповерхівку на Замарстинівській. Візуалізація

5473 0
Висота будинку не має перевищувати 39,6 м.
фото: Google Maps

фото: Google Maps

Будинок на вулиці Замарстинівській, 53 реконструюють під житлову багатоповерхівку. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили на засіданні міського виконкому сьогодні, 21 грудня.

Читайте також: На Сихові дозволили збудувати два хмарочоси. Візуалізація 

Земельна ділянка площею майже 1,3 га перебуває у приватній власності та призначена для житлової забудови. Висота майбутнього будинку не має перевищувати 39,6 м, а відсоток забудови – 5%.

Будинок реконструюватиме ТзОВ «Авалон Престиж». Згідно з даними системи Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові та належить Дмитрові Палієнку та Олександру Фтоміну. Серед засновників компанії – ТзОВ «Авалон Констракшн», АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Акорд"» та ТзОВ «Авалон Інкомпані». 

Читайте також: Хто і що будує на місці військомату на Личаківській. Візуалізація

Додамо, що компанія «Авалон» активно забудовує район поблизу вулиць Липинського, Замарстинівської та проспекту Чорновола. Йдеться ЖК «Avalon Time» та 11 будинків на Чорновола, 16.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!