На правах реклами

У Львові відкрили комплекс Avalon Zelena Street, що змінює район. Фото

7156 1
Новий житловий комплекс має прибудинкову територію та відпочинкові зони з Wi-Fi мережею, дитячі і спортивні майданчики, вуличні тренажери та сучасні ландшафтні рішення.
ФБ Avalon Inc.

ФБ Avalon Inc.

На вулиці Зеленій, 204 разом із 120 гостями відкрили збудовану чергу будівництва ЖК Avalon Zelena Street. Тут поєднані елементи природи, тиші та розвинутої інфраструктури. Саме тому свято для власників квартир і майбутніх сусідів влаштували в стилі еко. Концепція комплексу поєднує максимальне озеленення території, пішохідні та велосипедні траси.

«Дуже хотілось зробити локацію за концепцією "міста в місті", щоб створити максимально комфортні умови для жителів. Велику увагу приділили ландшафтному дизайну та озелененню», — говорить керівник проекту Avalon Zelena Street Сергій Ковальов.

Для гостей відкриття компанія підготувала розваги і частування, майстер-класи та розіграші подарунків.

Планувальні рішення та переваги Avalon Zelena Street

Перевагою комплексу є зручне розташування у районі, що швидко розвивається. Ще до початку будівництва проєктанти детально спланували прибудинкову територію та відпочинкові зони з Wi-Fi мережею, дитячі і спортивні майданчики, вуличні тренажери та сучасні ландшафтні рішення.  

 

Комплекс обладнаний підземним паркінгом, підземними контейнерами для сміття та має спеціально облаштований майданчик для вигулу собак. Крім житлових та відпочинкових функцій, він також передбачає соціальну та комерційну інфраструктуру на перших поверхах.

Для освіти і дозвілля комплекс матиме дитячий садочок нового формату з сучасними методиками розвитку. Такий дитячий центр, переконані в компанії, забезпечить батькам впевненість у комфортному майбутньому їхніх дітей.

«Це унікальний житловий комплекс, що створює новий дизайн простору для життя із правильними орієнтирами на майбутнє, а також потрібними рішеннями в будівництві та інфраструктурі», — кажуть у компанії.

 

Сучасні планування самих квартир та внутрішнього двору житлового комплексу створювалися за спеціальними дизайнерськими рішеннями. Їхня унікальність ще й у тому, що при проєктуванні враховувався користувацький досвід — фактично все створювалося з врахуванням побажань мешканців різних вікових категорій.

«Люди, які на етапі фундаменту повірили в нашу компанію і в проект Avalon Zelena Street, вчасно отримали ключі від помешкань і змогли зекономити до 30% вартості. Компанія завоювала на ринку вже досить авторитету, оскільки будує за європейськими стандартами, а також пропонує клієнтам вигідні умови оплати та розтермінування»,  говорить комерційний директор компанії Avalon Inc. Ярослав Возняк.

Зараз в експлуатацію здано перші дві секції комплексу Avalon Zelena Street, а до кінця року заплановано здати в експлуатацію вже наступну чергу будівництва. Детальніше про комплекс та інші будинки компанії, що зараз зводяться, можна дізнатися на сайті або в офісах Avalon Inc.: вул. Зелена, 204, просп. Червоної Калини, 60, просп. Чорновола, 16а (6 секція ЖК Avalon). Телефон: 0 800 500 055.

Фото надані компанією Avalon Inc.


Читайте також:
4 Жовтня, 2019 13:54
Марк Для порввняння підїзд в Жк Велика Британія в Ріел
[***]s://youtu.be/_mGnEMn8MPA
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!