Авіакомпанія SkyUp відкрила рейси зі Львова у Шарджу

2871 0
Також відтепер літак перевізника базуватиметься у львівському аеропорту.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Учора, 26 жовтня, авіакомпанія SkyUp виконала перший рейс зі Львова у Шарджу (ОАЕ). Про це ідеться на фейсбук-сторінці аеропорту.

«Рейс у Шарджу став знаковим для аеропорту, адже значно розширяє географію роботи львівського летовища, а також відкриває експансію у новий, дуже цікавий для наших пасажирів та перспективний регіон. Про інтерес до рейсу вже свідчить пасажиропотік – на виліт зі Львова було максимальне заповнення – 189 пасажирів», – ідеться в повідомленні.

Рейси виконуватимуться щосуботи з вильотом зі Львова о 2:10 і прибуттям в Шарджу о 7:30. Виліт у зворотному напрямку – о 8:55 із прибуттям до Львова о 14:50. Вартість квитків стартує від 3297 грн.

Шарджа – третє за величиною місто в ОАЕ, центр однойменного емірату, утворює агломерацію разом із Дубаєм та Аджманом. Місто розташоване на березі Перської затоки.

Читайте також: Державіаслужба дозволила SkyUp літати зі Львова до Тель-Авіва

Нагадаємо, SkyUp незабаром також розпочне виконання польотів з аеропорту «Львів» у Париж (Бове) і Тель-Авів.

Окрім того, від учора у львівському аеропорту базується літак авіакомпанії SkyUp, що було анонсовано 17 жовтня генеральним директором SkyUp Airlines Євгенієм Хайнацьким. Це літак Boeing 737-86Q, бортовий номер UR-SQH.

«В авіаційній сфері одним з ключових показників розвитку аеропортів є розташування в ньому базової авіакомпанії. Ці перевізники в подальшому розвивають тут транзитний вузол, іншими словами хаб, а не лише приймають розворотні рейси з інших базових аеропортів. Тож ми дуже раді, що авіакомпанія SkyUp прийняла рішення відразу після початку співпраці вивести її на якісно вищий рівень. Очікуємо від них ще одного базового літака на весну наступного року, а також нових напрямків та збільшення кількості рейсів», – прокоментувала генеральна директорка міжнародного аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Додамо, авіакомпанія виконує зі Львова також внутрішні рейси – у Київ та Харків, а ще – рейс у Прагу.

ТОВ «Авіакомпанія «Скайап» зареєстроване у Києві в червні 2016 року. Його керівником став відомий експерт у сфері авіації Євген Хайнацький. Засновником SkyUp виступило ТОВ «ACS-Україна» Тетяни Альби та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!