Київ

Авіатроща в Броварах. Слідство призначило понад 100 експертиз

979 0
У межах кримінального провадження перевіряється декілька версій щодо причини трагедії.
Фото: Магнолія ТВ

Фото: Магнолія ТВ

У кримінальному провадженні щодо причин катастрофи вертольота з керівництвом МВС у Броварах на Київщині призначено понад 100 судових експертиз. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на СБУ.

“Наразі проводиться комплекс заходів із метою встановлення обставини авіакатастрофи в Броварах. Зокрема, призначено більше 100 судових експертиз, допитано понад 6000 свідків тощо”, - поінформували в СБУ.

Зазначається, що у межах кримінального провадження “перевіряється декілька версій щодо причини трагедії”.

Читайте також: хронологія трагедії у Броварах

Нагадаємо, вранці 18 січня у Броварах між дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил ДСНС, спричинивши масштабну пожежу. На борту гелікоптера були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін, а також державний секретар міністерства Юрій Лубкович та інші посадовці МВД – усього 10 осіб. Всі, хто був на борту загинули. Є жертви й серед цивільних, у тому числі одна дитина.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!