Австрія скасувала обмеження для українських перевізників

878 0
Тепер усі вантажні перевезення територією країни можна буде здійснювати без будь-яких дозволів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Австрія скасувала усі обмеження для українських перевізників і тепер усі вантажні перевезення територією країни можна буде виконувати без будь-яких дозволів. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм. 

«Ще одна країна Європейського союзу зняла усі обмеження для українських перевізників тепер усі вантажні перевезення територією Австрії можна буде здійснювати без будь-яких дозволів», – пише він.

Із урахуванням доброї волі наших колег з Словаччини українські перевізники отримали безперешкодний та бездозвільний шлях вантажів до Італії (на мапі). Тим часом продовжують перемовини з іншими країнами як у ЄС, так і за її межами щодо спрощення роботи нашим перевізникам. 

Нагадаємо, Україна може стати однією з перших країн, із якою Євросоюз укладе Спеціальну транспортну угоду, яка передбачає, зокрема, повну лібералізацію вантажного транзиту.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!