Автобус №39 у Львові змінив маршрут

6516 2
Маршрутка №39 повернулася на свою колишню кінцеву на вулиці Грінченка.

Як стало відомо Tvoemisto.tv, автобус №39 знову їздить зі змінами. Після перекриття вулиці Личаківської ця маршрутка тимчасово курсувала через вулиці: Ялівець – Богданівська – Кукурудзяна – Липинського – далі за маршрутом до вулиці Некрасова – Черемшини (стадіон СКІФ).

Тепер частина автобусів №39 знову заїжджають на свою колишню кінцеву на перетині вулиць Мазепи і Грінченка (через вулицю Богдана Хмельницького).

Як зазначив у коментарі для Tvoemisto.tv в.о. керівника управління транспорту ЛМР Олег Партика, автобуси №39 повернулися на цей маршрут паралельно з тим, як вулицю Черемшини зробили двосторонньою.

Нагадаємо, з 15-го листопада до 21-го січня 2018-го року перекрили для руху громадського і приватного транспорту частину вулиці Личаківської. Через ремонтні роботи 9 автобусних маршрутів курсують зі змінами. Перекриття спричинило колапс у Винниках. Влада міста та Винник під час наради домовилися про збільшення кількості транспорту на маршруті №29 та заміну автобусів на маршруті №5а. Окрім того, на вулиці Черемшини тимчасово запровадили двосторонній рух


Читайте також:
3 Лютого, 2018 19:30
Любов Робіть щось з маршруткою 39, нічим потрапити на Дорогу Кривчицької тепер взагалі!?Дуже важке добирання!?
3 Лютого, 2018 19:26
Любов 39 маршрутка у Львові інколи зовсім відсутня на рейсі, інколи їх є 1 або 2 на рейсі!Нічим добратися на Дорогу Кривчицьку та з Дороги Кривчицької!?Чому влада міста нічого не робить для того щоб та маршрутка 39 курсували як і всі решта в місті!?Будь-ласка піднімайте то питання!Інвалідам і старим людям важко ходити пішки як під гору так і з гори!Можливо змінити курс маршрутки котра повинна перевозити людей а не з'їзджати з рейсу особливо Дорога Кривчицької, там крім 39 маршрутки жодна не курсує!Робіть щось!?Можливо 18 маршрут продовжити через Дорогу Кривчицької до Богданівської і навпаки!?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!