Автобуси FlixBus відновлюють рейси до Києва та низки українських міст

1849 0
Крім столиці, FlixBus повернуться до Житомира, Рівного, Вінниці, Умані, Хмельницького, Тернополя.

14 квітня 2022 року найбільший оператор автобусних перевезень Європи FlixBus оголосив про відновлення маршрутів до Києва та ще низки українських міст, рейси до яких були призупинені з початком війни: Житомира, Рівного, Вінниці, Умані, Хмельницького, Тернополя. А з 28 квітня почне свою роботу нова лінія FlixBus з Києва до Будапешта. Про це повідомляє Lowcost Avia.

«Безпека наших пасажирів та водіїв є найвищим пріорітетом для нас, і ми дуже чекали слушного моменту, щоб відновити ще частину наших ліній, зокрема, до столиці України, – коментує Міхал Леман, директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії. – Одним з важливих рішень, яке нами було прийнято – не піднімати ціни на квитки, незважаючи на підвищений попит. Разом з нашими партнерами-перевізниками ми віримо в успішний розвиток українського ринку і маємо ще багато планів по розвитку зручних і доступних автобусних перевезень для українців». 

Читайте також: На Київщині росія завдала трьох ракетних ударів 

Загалом для подорожуючих з/до України станом на 14 квітня доступні 8 прямих міжнародних маршрутів FlixBus. 

З Польщі до України і назад:

  • N3222 Варшава – Люблін – Луцьк – Рівне – Житомир – Київ, щоденно з 18 квітня;
  • 3241 Варшава – Люблін – Львів – Івано-Франківськ – Коломия – Чернівці, щоденно;
  • 3231 Вроцлав – Ополе – Катовіце – Краків – Львів, 3 рази на тиждень з 28 квітня;
  • 3232 Краків – Львів – Івано-Франківськ, щоденно.

 

З Угорщини до України і назад:

  • N3280 Будапешт – Ужгород – Мукачево – Львів – Рівне – Житомир – Київ, 2 рази на тиждень з 28 квітня;
  • 3285 Будапешт – Ньїредьгаза – Ужгород – Мукачево – Львів, 3 рази на тиждень.

 

З Чехії до України і назад:

  • N3270 Прага – Брно – Оломоуць – Острава – Катовіце – Краків – Львів – Рівне – Житомир – Київ, 4 рази на тиждень з 18 квітня;
  • N3277 Плзень – Прага – Брно – Оломоуць – Острава – Катовіце – Краків – Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Умань, 5 разів на тиждень з 20 квітня.

 

Компанія планує продовжувати відновлювати автобусні лінії, як тільки ситуація в тому чи іншому регіоні буде стабілізуватись.

Квитки на автобус можна придбати на сайті компанії – FlixBus.ua, у мобільному додатку FlixBus, а також в офлайн точках продажу по усій Україні.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!