На Київщині росія завдала трьох ракетних ударів

9104 0
Можливості повторних ударів не відкидають.
Бородянка на Київщині після окупації/з відкритих джерел

Бородянка на Київщині після окупації/з відкритих джерел

Російські військові завдали трьох ракетних ударів по об'єктах у Київській області, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, передає УП. 

«Лише сьогодні було завдано трьох ракетних ударів по об'єктах у Київській області. Ми не відкидаємо можливості повторних ударів по будь-яких об'єктах, і до цього треба бути готовими», – сказав він в ефірі спільного телемарафону, не уточнивши, куди саме поцілили війська РФ і які наслідки цих ударів», – повідомив він. 

Павлюк також наголосив, що зберігається «небезпека повернення ударного угруповання у напрямку Києва, небезпека замінованих територій і можливість завдання ракетних ударів противником і в Києві, і по всій Україні». 

Зазначимо, що вночі мешканці Києва та Київської області чули вибухи, було випущено кілька ракет, працювала протиповітряна оборона. 

Читайте також: Росія планувала захопити лівий берег Києва

Нагадаємо, що Міноборони російської фередації заявило, що планує завдати ракетних ударів «по об’єктах» у Києві. Вони заявили про це після того, як російські військові обстріляли селище Клімово у Брянській області і звинуватили у цьому Україну. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!