Бандеробуси, безпілотник та дощовики. Як допомогти ЗСУ сьогодні

973 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових.
ФОТО: BF-DSN.COM

ФОТО: BF-DSN.COM

Бандеробуси для 24 бригади

Волонтер Назар Мединський повідомив про новий збір для ефективнішого пересування 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Для цього потрібно два пасажирських мікроавтобуси для виконання завдань. Необхідна сума збору становить 10 тисяч доларів.

Посилання на Банку можна знайти за тут. Також можна переказувати кошти на картку за реквізитами: 5375 4112 0101 9283.

Безпілотник для 24 бригади

25 жовтня та 22 листопада у театрі Марії Заньковецької відбудеться концерт «Дударик» та друзі».  Усі кошти від продажу квитків скерують на придбання безпілотника для 24 окремої механізованої бригади короля Данила, повідомили в Дударику.

У концертах візьмуть участь: Соломія Чубай, Олег Онещак, Марія Онещак, Наталя Рибка-Пархоменко, Микола Береза, Олександра Люта, Юрій Йосифович, Уляна Горбачевська, Віталій Боднар, Марія Онещак. Рок-оркестра, музики оркестру, Дударик-Forever. У програмі найкраще з репертуару Дударика і гостей, поезія, пісні та імпровізації. 

Квитки можна придбати тут.

Позашляховик для військових на півдні

Підрозділ, який виконує бойові завдання на півдні України, збирає кошти на пікап-позашляховик. Він їм терміново потрібен для виконання завдань, евакуації, постачання продовольства. 

Картка Приватбанку: 4149 4993 9592 2170.

Вантажівка

Волонтерка Ірина Вовк повідомила про те, що 503 батальйону потрібна вантажівка. Її ціна близько 10 тисяч доларів. 

«Заручившись допомогою українських художників, які писали ікони і картини на ящиках і кришках від ящиків для набоїв ЗСУ, оголосили «тихий» аукціон, аби зібрати частину суми. Під кожним фото – стартова ціна на лот, у коментарях можна ставити свої ставки (крок 500 грн, на роботи із крайнього фото - 100 грн крок)», – пояснює вона.

Завершення аукціону – 22 жовтня. Доєднатись можна за посиланням

Дощовики-пончо для захисників

Народна самооборона Львівщини оголосила збір коштів на дощовики-почно для захисників. Мета – 600 тисяч гривень. Приєднатись до збору коштів можна за посиланням на Банку.

Тепловізор для ЗСУ

Олександр Карчан оголосив збір на тепловізор для Збройних Сил України, де несе службу його зять. Вартість тепловізора становить 44 600 грн.

Усіх, хто має можливість та бажання допомогти, просять долучатися за реквізитами: 5375 4114 2017 4059 (Monobank) або за посиланням на Банку.

Підготувала Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!