Байден заявив, що готовий приїхати до України

1419 0
У США зараз ухвалюють рішення, хто з високопосадовців відвідає Україну.
Фото: ЕРА

Фото: ЕРА

Президент США Джо Байден заявив, що готовий особисто приїхати до України. Про це він сказав на Об'єднаній базі Ендрюс у Меріленді, пише «Українська правда» з посиланням на Білий дім.

Коли американського президента спитали, чи збираються Сполучені Штати відправляти високопосадовців в Україну, спочатку він відповів, що таке рішення зараз ухвалюється.

Читайте також: «З сильним повідомленням про допомогу». Президенти Польщі, Литви, Латвії та Естонії їдуть в Україну

На уточнююче запитання, хто міг би поїхати, Байден жартома запитав журналіста: «Ви готові поїхати?». На запитання у відповідь: «А Ви?» президент США відповів: «Так».

Зазначимо, що американські ЗМІ повідомляли, що США обмірковують візит високопосадовця до Києва на знак солідарності з Україною. Потенційними кандидатами називали держсекретаря США Ентоні Блінкена або міністра оборони Ллойда Остіна.

Нагадаємо, що останніми тижнями Київ відвідали президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн та прем'єр Словаччини Едуард Гегер, прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, а напередодні до столиці України прибули президенти Польщі, Литви, Латвії та Естонії.

Нагадаємо, що 25-26 березня Джо Байден прибув до Польщі. Головним питанням візиту президент США була війна росії проти України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!