Bees Airline запустить внутрішні рейси зі Львова до Києва

1517 0
Авіакомпанія отримала в Державіаслужбі права на польоти з Києва до Львова, Одеси та Херсона.
Фото: Міжнародний аеропорт «Львів»

Фото: Міжнародний аеропорт «Львів»

Новий український лоукостер Bees Airline готовий запустити внутрішні рейси по Україні. Вчора, 26 квітня, авіакомпанія отримала в Державіаслужбі права на польоти з Києва до Львова, Одеси та Херсона без обмежень терміну дії і частоти. Про це повідомляє avianews.com з посиланням на гендиректора авіаперевізника Євгена Хайнацкого.

«Ми очікуємо скасування ПДВ [на авіаквитки]. Прем'єр-міністр України озвучив проєкт закону про скасування податку, який підготують до літа. Після прийняття такого закону ми готові відкривати внутрішньоукраїнські рейси», – каже він.

Читайте також: Зі Львова в Ізраїль. МАУ перезапустила літні регулярні маршрути

За його словами, зміна законодавства дозволить зменшити вартість авіаквитків на 20%, від чого виграють пасажири.

«Вони знову побачать тарифи на польоти по Україні в розмірі 15-20 доларів. Сподіваюся, після цього пасажиропотік істотно збільшиться», – додав він.

Нагадаємо, що лоукостер SkyUp в літньому сезоні 2021 року запустить внутрішні перельоти між регіонами України: зі Львова, Харкова і Запоріжжя до Одеси, із Запоріжжя до Львова. Про те, які рейси відкриють у Львівському аеропорту, читайте за посиланням



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!