Дитяча лікарня на Орлика у Львові лікує діток з осколковими пораненнями

2676 0
Сюди щодня прибуває понад 30 дітей з різних регіонів. Серед пацієнтів були малюки з переломами та осколковими пораненнями.
Фото: Дитяча лікарня на Орлика

Фото: Дитяча лікарня на Орлика

Міська дитяча клінічна лікарня приймає малих пацієнтів з міст, які постраждали від російських обстрілів. Тут надають цілодобову допомогу та консультації для кожної дитини. Про це сьогодні повідомили на сайті Львівської міської ради. 

Читайте також: Як зі Львова евакуюють онкохворих дітей до Польщі. Фоторепортаж

«Від початку війни маємо уже 100 госпіталізованих та понад 300 проконсультованих діток. Це малюки, які народилися у бомбосховищах, онкохворі, дітки з ГРВІ, забоями, переломами та осколковими пораненнями. Діти різного віку зі всієї України: Харків, Ірпінь, Одеса, Полтава, Кривий Ріг, Кропивницький та інші регіони», – зазначає Віктор Бобик, лікар-неонатолог Першого медоб’єднання Львова.

Зокрема, у медзакладі зараз лікують дитину, яка отримала осколкові поранення внаслідок обстрілів на Київщині.

Дітям та їхнім батькам також надають психологічну підтримку. З ними працюють психологи із Центру психічного здоров’я дитячої лікарні.

Читайте також: Львівський ОХМАТДИТ прийняв 90 дітей від початку війни в Україні

Нагадаємо, дітей тимчасово переміщених осіб також приймає Львівська обласна клінічна лікарня ОХМАТДИТ. Від початку російського вторгнення тут уже прийняли понад 90 дітей переселенців. Як евакуюють онкохворих дітей зі Львова до Польщі, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!