Понад половину киян сьогодні без світла через аварійні відключення

1413 0
В енергосистемі триває ремонт.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві та Київській області продовжуються аварійні відключення світла. Так, в режимі аварійних відключень 55% абонентів столиці. 

Джерела: КМВА, Олексій Кулеба

«В Києві продовжують відновлювати електропостачання. В режимі аварійних відключень перебуває 55% абонентів столиці. В енергосистемі тривають ремонтні роботи», − повідомили у Київській міській військовій адміністрації. 

Там додали, що максимальна тривалість кожного відключення має становити не більше 5 годин. Якщо світла немає триваліший період, радять звертатись в ДТЕК. Це можна зробити через чат-бот компанії у Telegram за посиланням або у Facebook за посиланням

Читайте також: За дев'ять місяців війни у Києві загинули понад 150 людей

Що стосується ситуації на Київщині, то за рішенням «Укренерго» продовжуються екстрені вимкнення електропостачання. Близько 40% регіону наразі без світла.

Нагадаємо, 23 листопада відбулася масована атака на українську критичну інфраструктуру. Росіяни влучили ракетами в інфраструктурний об'єкт та двоповерховий житловий будинок у Києві, а також в інфраструктурні об‘єкти та житловий будинок у Київській області, є загиблі і поранені. Загалом на Київ летіла 31 ракета, захисникам вдалося збити 21 ракету, однак кілька об'єктів критичної інфраструктури постраждали.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!