Проєкт будівництва Льодової арени на Стрийській у Львові виготовлять за 11,5 мільйонів гривень

1853 0
Комплекс хочуть облаштувати як зал-трансформер на 5 тисяч місць.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

У Львові на вулиці Стрийській, 199 планують збудувати спортивно-розважальний комплекс «Льодова Арена». 6 квітня на Prozorro відбувся тендер на виготовлення проектно-вишукувальної документації для будівництва, у якому перемогла компанія ТзОВ «Сфера-проект» з Дніпра. Вона виконуватиме роботи за 11 мільйонів 538 тисяч гривень. 

Зазначимо, що в тендері, окрім ТзОВ «Сфера-проект», брала участь також компанія ФОП «Кривошеєв Костянтин Едуардович». Ця компанія висунула пропозицію виконати роботи за 12 мільйонів 982 тисячі гривень.

Читайте також: У Львові планують збудувати Льодову арену. Що відомо про новий комплекс

Згідно з умовами договору, компанія-переможець має підготувати ескізний проект нового будівництва і провести на ділянці, відведеній під нього, вишукувальні роботи, зокрема буріння, відбір монолітів, комплексне дослідження грунтів. Компанія також має скласти інженерно-геологічні і гідрогеологічні звіти, виконати альбом демонстраційних креслень тощо.

Термін надання послуг – до 31 травня 2022 року, а договір діє до кінця 2022 року або до повного виконання сторонами зобов'язань. Однак станом на зараз від 6 квітня договір досі не уклали, адже тендерний комітет зауважив, що ТзОВ «Сфера-проект» подало деяку документацію російською мовою, а це суперечить законодавству. Остаточне рішення комітет має винести після ознайомлення з перекладом документів, який додали до документації 27 квітня. 

Зазначимо, що комплекс хочуть облаштувати як зал-трансформер на 5 тисяч місць. Його також зводитимуть у рамках програми Велике будівництво. Для облаштування комплексу «Льодова Арена» розглядали декілька земельних ділянок. Найкращим варіантом обрали ділянку на вул. Стрийській, 199. На сьогодні вона перебуває у постійному користуванні стадіону «Арена Львів»

Читайте також: У Львові поблизу Центру зайнятості збудують Льодову арену

Нагадаємо також, що у Львові у Франківському районі, неподалік від Центру зайнятості, збудують Льодову арену. 18 лютого під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили видачу містобудівних умов та обмежень на нове будівництво на вулиці Івана Пулюя.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!