Біля кордону в Білорусі 300 танків. Росія готує свідому провокацію

4318 0
Росія готує провокацію, щоб техніка зайшла в Україну.
Фото: konkurent.ua

Фото: konkurent.ua

На білоруському-українському кордоні перебуває близько 300 танків. Росія готує свідому провокацію, щоб під цим приводом ввести білоруські війська. Про це повідомили в головному управлінні розвідки Міноборони.

Читайте також: У США прогнозують значне посилення атаки на Київ. До столиці їде ворожа колона

«За наявними розвідувальними даними зараз поблизу білорусько-українського кордону знаходяться білоруські танки у кількості близько 300 шт. Колона ще не перетнула кордон і чекає на маршруті м. Пінськ – Іванове – Драгічин (приблизно 30 км від Державного кордону України)», – йдеться у повідомленні.

За інформацією розвідки, Росія планує провести свідому провокацію, щоб виправдати заплановану атаку білоруських військ.

Додамо, напередодні самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко сказав, що білоруські війська не будуть брати участі в «спецоперації» в Україні. Тим паче, за його словами, російське керівництво ніколи не вставило перед ним такого завдання. Вранці 1 березня білоруські війська зайшли на територію Чернігівської області. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!